Èchte optimale zorg bij multiple sclerose

Altijd al een baan gezocht waarbij je zorg kunt leveren vanuit het hart?

Super leuk dat interesse hebt! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken en mee willen werken aan het nog beter maken van de zorg voor mensen met MS. Steeds meer mensen met MS in Nederland (en daar buiten) wenden zich tot Upendo voor hun behandeling en begeleiding. Om deze reden zijn wij per direct op zoek naar een Physician Assistant of verpleegkundig specialist, een management assistent en een medisch secretaresse of doktersassistent.

Wie zijn wij?

Upendo is een jonge dynamische kliniek voor de behandeling en begeleiding van mensen met MS. Het is de enige kliniek in Nederland die deze zorg biedt buiten de structuur van het ziekenhuis. Daardoor hebben wij veel ruimte voor echte optimale behandeling en begeleiding waarbij oprechte aandacht voor de persoon met MS gecombineerd kan worden met de meest hoogwaardige medische begeleiding. Upendo is de snelst groeiende zorgverlener op het gebied van MS. Mensen uit heel Nederland (en daarbuiten) vinden hun weg naar onze kliniek, op zoek naar deskundigheid en medemenselijkheid. Steeds vaker wordt Upendo gezien als het nieuwe model voor optimale zorg bij chronisch specialistische aandoeningen.

Upendo voelt als thuiskomen. Ze nemen serieus de tijd voor je, in alle rust kan je je verhaal doen, er wordt actief meegedacht over behandelopties en ze schakelen expertises in om antwoorden te vinden om zo de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Je krijgt een advies op maat, kunt alle vragen stellen die er zijn en er wordt snel gereageerd op mail. Fantastisch team, echt een aanwinst! – Review op Zorgkaart Nederland

Wie zoeken wij?

Wil jij zorg vanuit jouw hart leveren? Vind je dat oprechte aandacht voor de persoon minstens net zo belangrijk is als medisch inhoudelijke vakkennis? Hou je ervan om te pionieren, om mee te helpen met het verder vormgeven van echte optimale zorg? Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

Vanwege de snelle groei van Upendo zijn wij altijd op zoek die ons team kunnen versterken. Ervaring binnen de zorg, de neurologie en specifieke kennis van MS is niet altijd nodig, dat leren wij jou gaandeweg wel. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je helemaal warm wordt van de visie en missie. Dat het echt klikt. De ‘technische’ inhoud is altijd te leren.

Bij Upendo heb ik de ruimte om mijn deskundigheid volledig in te zetten voor de mens achter de patient, en deze niet als nummer te zien – Laura van der Velde, MS-verpleegkundige

Wat mag je van ons verwachten?

Uiteraard bieden wij de standaardzaken zoals een marktconform salaris, een eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, scholingsbudget et cetera. Dat kom je waarschijnlijk bij bijna alle vacatures wel tegen. Maar wat wij echt bieden, en wat ons ook anders maakt dan de rest is de werksfeer, de werkruimte, de ruimte om jouw zorghart te volgen.

Bij ons ben je een volwaardig onderdeel van een zeer gedreven team. Binnen Upendo zijn er geen duidelijke rangen en standen, iedereen is een waardevol onderdeel van het geheel. Daarnaast krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Een kleinschalige zorgverlener met een menselijke maat. Deskundig, betrokken, bereikbaar, laagdrempelig en zeer patiëntgericht. En aardige en opgewekte stafleden: een zorgparel in Boxtel! - review Zorgkaart Nederland

Waarom zou je bij ons willen komen?

Bijna alle vacatures kennen dezelfde teksten en beloftes. Maar wat Upendo echt anders maakt is Upendo. Upendo betekent namelijk naastenliefde. Naastenliefde voor de mensen die onze zorg zoeken, maar ook naastenliefde voor elkaar. Upendo is een team. Een team dat handelt vanuit een gezamenlijke filosofie en doelstelling.

En nu?

Word je warm van de gedachte om zorg te kunnen leveren vanuit het hart? Ben je nieuwsgierig? En denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Neem dan vrijblijvend contact op of kom een keer langs, de koffie staat klaar!

Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures.

Contactgegevens: secretariaat@upendo.nl of 085-0410755.