Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Upendo zoekt Physician Assistant of verpleegkundig-specialist

Upendo
Altijd al een baan gezocht waarbij je zorg kunt leveren vanuit het hart?

Wij zijn op zoek naar jou: een gedreven Physician Assistant of verpleegkundig-specialist

Wie zijn wij?

Upendo is een jonge dynamische kliniek voor de behandeling en begeleiding van mensen met MS. Het is de enige kliniek in Nederland die deze zorg biedt buiten de structuur van het ziekenhuis. Daardoor hebben wij veel ruimte voor echte optimale behandeling en begeleiding waarbij oprechte aandacht voor de persoon met MS gecombineerd kan worden met de meest hoogwaardige medische begeleiding. Upendo is de snelst groeiende zorgverlener op het gebied van MS. Mensen uit heel Nederland (en daarbuiten) vinden hun weg naar onze kliniek, op zoek naar deskundigheid en medemenselijkheid. Steeds vaker wordt Upendo gezien als het nieuwe model voor optimale zorg bij chronisch specialistische aandoeningen.

Upendo voelt als thuiskomen. Ze nemen serieus de tijd voor je, in alle rust kan je je verhaal doen, er wordt actief meegedacht over behandelopties en ze schakelen expertises in om antwoorden te vinden om zo de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Je krijgt een advies op maat, kunt alle vragen stellen die er zijn en er wordt snel gereageerd op mail. Fantastisch team, echt een aanwinst! – review Zorgkaart Nederland

Wie zoeken wij?

Wil jij zorg vanuit jouw hart leveren? Vind je dat oprechte aandacht voor de persoon minstens net zo belangrijk is als medisch inhoudelijke vakkennis? Hou je ervan om te pionieren, om mee te helpen met het verder vormgeven van echte optimale zorg? Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

Vanwege de snelle groei van Upendo zoeken wij per direct een Physician Assistant of verpleegkundig specialist die minimaal 20 uur in de week wil komen werken. Ervaring binnen de neurologie en specifieke kennis van MS is niet nodig, dat leren wij jou gaandeweg wel. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je helemaal warm wordt van de visie en missie. Dat het echt klikt. De ‘technische’ inhoud is altijd te leren.

Bij Upendo heb ik de ruimte om mijn deskundigheid volledig in te zetten voor de mens achter de patient, en deze niet als nummer te zien – Laura van der Velde, MS-verpleegkundige

Wat mag je van ons verwachten?

Uiteraard bieden wij de standaardzaken zoals een marktconform salaris, een eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, scholingsbudget et cetera. Dat kom je waarschijnlijk bij bijna alle vacatures wel tegen. Maar wat wij echt bieden, en wat ons ook anders maakt dan de rest is de werksfeer, de werkruimte, de ruimte om jouw zorghart te volgen.

Bij ons ben je een volwaardig onderdeel van een zeer gedreven team. Binnen Upendo zijn er geen duidelijke rangen en standen, iedereen is een waardevol onderdeel van het geheel. Daarnaast krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Na de introductie en het eventueel leren van de neurologie en MS in het bijzonder, ga je zelfstandig spreekuren houden waarbij je zoveel mogelijk dezelfde mensen met MS blijft volgen. Daarbij is er veel ruimte voor overleg en intervisie. Je krijgt de ruimte om dit verder met accenten die bij jou passen in te vullen, bijvoorbeeld met coaching, leefstijlgeneeskunde, pijnbehandeling et cetera.

Een kleinschalige zorgverlener met een menselijke maat. Deskundig, betrokken, bereikbaar, laagdrempelig en zeer patiëntgericht. En aardige en opgewekte stafleden: een zorgparel in Boxtel!

Waarom zou je bij ons willen komen?

Bijna alle vacatures kennen dezelfde teksten en beloftes. Maar wat Upendo echt anders maakt is Upendo. Upendo betekent namelijk naastenliefde. Naastenliefde voor de mensen die onze zorg zoeken, maar ook naastenliefde voor elkaar. Upendo is een team. Een team dat handelt vanuit een gezamenlijke filosofie en doelstelling.

En nu?

Word je warm van de gedachte om zorg te kunnen leveren vanuit het hart? Ben je nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kom een keer langs, de koffie staat klaar!

Contactgegevens: secretariaat@upendo.nl of 085-0410755.