Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Debbie Doekbrijdermedisch secretaresse

Ik ben Debbie Doekbrijder. Als gediplomeerd doktersassistent ben ik ooit begonnen bij de Arbodienst. Na 17 jaar ben ik overgestapt naar de huisartsenzorg; eerst 5 jaar als centralist bij de centrale huisartsenpost en daarna 12 jaar in de dagpraktijk. De afgelopen 2 jaar was ik event manager en organiseerde ik met veel plezier het bijscholen van ziekenhuismedewerkers.

Het ‘achter de schermen’ werken is waarbij ik mij het fijnst voel. Helpend, ondersteunend, zorgend. Zorgen dat anderen ook kunnen doen waar zij goed in zijn.

Upendo kwam eind 2020, precies op het juiste moment, op mijn pad. Al snel was ik de grootste fan. Een fantastisch initiatief, een klein, warm, enthousiast team. Èchte zorg leveren, de patiënt met MS en zijn geliefden centraal, supermooi toch? Het moest en moet gewoon zo zijn.

Bijna barstend van enthousiasme en trots ga ik mij er met veel plezier volledig voor inzetten! Heb er ongelofelijk veel zin in! Misschien treffen we elkaar aan de telefoon of per mail? Hoe of waar ook: ik zal mijn stinkende best voor je doen!

Bijna barstend van enthousiasme en trots ga ik mij er met veel plezier volledig voor inzetten!