Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Upendo zoekt enthousiaste management assistent!

Upendo

Upendo zoekt enthousiaste management assistent

Vind je het leuk om dingen te regelen? Om ervoor te zorgen dat een organisatie steeds beter gaat draaien? Waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf 1 oktober a.s. zoeken wij bij Upendo een Management Assistent.

Wat ga ik doen?

Als management assistent bied je ondersteuning aan de 2 directeuren (algemeen/medisch en operationeel directeur) bij alle dagelijkse taken zoals agendabeheer, mail, correspondentie etc. Daarnaast plan, organiseer en bereid je vergaderingen (inclusief locatie en logistiek) voor, volgt taken op en je notuleert indien nodig. Daarnaast ben je betrokken bij verschillende projecten en bereid je eventuele presentaties en documenten voor. Ook regel jij samen met het medisch secretariaat de bestellingen, lunches, attenties en de administratieve afhandeling daarvan. Daarnaast zal je de operationeel directeur ondersteunen bij taken behorend bij de personeelsadministratie. Ook zul je verantwoordelijk zijn voor het boeken en verwerken van facturen. Verder zul je nauw samen werken met het medisch secretariaat voor bijvoorbeeld de beantwoording van de telefoon en het plannen en verwerken van afspraken met patiënten.

Met andere woorden: een super dynamische functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is!

Wat bieden jullie mij?

Je komt te werken in een jong, leuk en dynamisch team waarin jij een centrale functie hebt. Bij Upendo voel je aan alles die verfrissende wind die de zorg zo hard nodig heeft! Wij bieden je een contract van 6 maanden voor 24 uur met de sterke intentie tot verlening en groei. Daarbij hoort een salaris van €1.996 per maand, ontvang je een 13e maand en wordt de helft van de pensioenpremie door ons betaald.

Welke eigenschappen moet ik hebben?

Enthousiasme en een zeer sterk gevoel dat je echt wilt bijdragen om zorg, Upendo-style, verder mogelijk te maken. Daarbij heb je sterke communicatieve vaardigheden en bied je graag betrouwbare en accurate ondersteuning., Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge mate van discretie. Verder ben je een echte vooruitdenker en weet je prioriteiten te stellen.

En nog andere zaken?

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • In bezit van een geldig rijbewijs.

Dit lijkt mij super leuk! Hoe kan ik soliciteren?

Stuur een motivatievideo vergezeld met een recent CV naar secretariaat@upendo.nl.

En als ik nog vragen heb?

Stel ze dan gerust! Je kunt daarvoor het beste contact opnemen met Margot Amoureus of Gerald Hengstman via 085-0410755.