Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Upendo groeit door en breidt team uit!

Upendo

Upendo groeit door en breidt team uit!

Steeds meer mensen met MS weten Upendo te vinden, veelal gesteund door de zeer positieve ervaringen van lotgenoten. Daar zijn wij superblij mee! Tegelijkertijd brengt dat voor ons nieuwe uitdagingen. Om de grote vraag naar optimale zorg aan te kunnen en daarnaast de aandacht en ruimte te behouden die daarbij nodig is, was het nodig het team uit te breiden. En dat is gelukt!

Uitbreiding met behoud van ruimte voor persoonlijke aandacht, dat was de uitdaging. En dat is gelukt!

Vanaf 1 maart zal het medisch secretariaat versterkt worden met Annet van Dijk en vanaf 1 april met Miriam Kemps. Zowel Annet als Miriam hebben veel ervaring binnen de zorg, de een als medisch secretaresse, de ander als doktersassistent. Daarnaast is Joan van Loon, eveneens doktersassistent, vorige maand begonnen met inwerken. Hierdoor zal het medisch secretariaat gaan bestaan uit Debbie, Tineke, Annet, Miriam en Joan.

Daarnaast zal het medisch team vanaf 1 maart uitgebreid worden met Marilli Das en Geertje van Ooijen. Beide zijn physician assistant en zullen volwaardig lid zijn van het medisch team. Na een inwerkperiode zullen Marilli en Geertje volledig zelfstandig functioneren als MS-behandelaar. Tot slot zal Dr. Ellen Kramer, arts en deskundige op het gebied van stamceltherapie bij MS, vanaf medio maart spreekuur gaan houden bij Upendo. Ellen zal in principe alle mensen begeleiden die stamceltherapie ondergaan of hebben ondergaan in het afgelopen jaar.

In de komende periode zullen de nieuwe teamleden verder geïntroduceerd worden via de diverse kanalen.

Bij Upendo zijn wij ongelooflijk blij met deze stap, waarbij wij nog meer mensen echte optimale zorg bij MS kunnen gaan bieden. In de komende periode zullen de nieuwe teamleden verder geïntroduceerd worden via de diverse kanalen.

Naast dat wij meerdere nieuwe teamleden verwelkomen zullen wij binnenkort ook enkele pioniers van het eerste uur uitzwaaien. Zowel Carlijn Dams (physician assistant) als Laura van der Velde (MS-verpleegkundige) verlaten dit voorjaar de organisatie op zoek naar nieuwe uitdagingen. Carlijn en Laura zijn vanaf het eerste begin betrokken geweest bij Upendo en hebben het medegemaakt tot wat het nu is. Wij zijn ontzettend dankbaar voor al hun werk en inzet. Carlijn haar laatste werkdag is medio maart en die van Laura medio april.