√ąchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Upendo biedt coaching aan als onderdeel van de begeleiding

Upendo

De meerwaarde van coaching

Het omgaan met een chronische onvoorspelbare ziekte als MS, hoe doe je dat? Voor iedereen is dat een zoektocht, een proces van vallen en opstaan. Soms leidt die weg naar een gebalanceerd leven met, maar soms ook kun je het gevoel hebben volledig vast te lopen. Coaching kan je dan helpen om de juiste weg weer te vinden. Om weer het gevoel te krijgen van grip en balans.

"Jouw manier vinden van leren leven met is misschien wel net zo belangrijk als de juiste medische behandeling en therapeutische begeleiding."

Upendo werkt intensief samen met twee gecertificeerde coaches die veel ervaring hebben met het succesvol leren leven met een ziekte als MS. Coaching wordt echter niet gezien als zorg en wordt daarom niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Om coaching toch toegankelijk te maken voor iedereen heeft Upendo een apart Fonds opgezet. Vanuit dit Fonds neemt Upendo de helft van de kosten voor coaching voor haar rekening. Op deze manier maken wij echte optimale zorg bij MS mede bereikbaar voor iedereen.

Meer informatie over coaching bij Upendo kun je hier vinden. Heb je behoefte aan meer informatie? Of wil je alvast een vrijblijvende kennismaking plannen? Neem gerust contact op via 085-0410755 of info@upendo.nl.