√ąchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

dr Ellen Kramer gaat stamceltherapie spreekuur houden

Upendo

Dr Ellen Kramer gaat stamceltherapie spreekuur houden

Vanaf september 2022 is er bij Upendo een speciaal stamceltherapie spreekuur. Dit spreekuur is bedoeld voor mensen die vragen hebben over deze behandeling of die stamceltherapie overwegen, gaan doen of recent hebben gedaan. Het spreekuur wordt mede vormgegeven door dr Ellen Kramer, arts en erkend deskundige op het gebied van stamceltherapie, dr Goda Choi, hematoloog verbonden aan het UMC Groningen en dr Jeroen Janssen, hematoloog verbonden aan het UMC St Radboud in Nijmegen.

 

Doordat Ellen Kramer nu zelf spreekuur gaat doen worden mensen met MS nog beter voorgelicht en begeleid rondom het thema stamceltherapie dan nu al het geval is bij Upendo.

Vanaf medio maart a.s. zal Ellen Kramer zelf spreekuur gaan houden bij Upendo. Mensen met MS met vragen rondom het thema stamceltherapie kunnen bij haar terecht. In eerste instantie zal zij spreekuur houden op de dinsdagen.

Binnen Upendo zijn wij superblij met deze stap. Ellen is niet alleen extreem deskundig maar ook een zeer warm persoon die zich volledig, maar dan ook echt volledig, inzet voor de mensen die bij haar komen.

Welkom bij Upendo Ellen! Niet alleen namens het hele team maar vooral ook namens alle mensen met MS. Wil jij graag een afspraak met Ellen? Bel daarvoor het secretariaat 085-0410755 of mail secretariaat@upendo.nl