Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Marianne Bontrupsecretaresse

Ik ben Marianne Bontrup, administratief medewerker met een brede en diverse werkervaring. Ruim 20 jaar heb ik in Zwitserland geleefd. In deze tijd heb ik daar onder andere gewerkt in een ziekenhuis op de patiëntenadministratie/receptie en als medisch secretaresse voor de internisten. Tevens heb ik daar ervaring opgedaan als directiesecretaresse in een revalidatiekliniek, hoofdzakelijk voor mensen met MS. Daarnaast heb ik sinds 2013 in Nederland werkervaring opgedaan in verschillende sectoren zoals: GGZ, zuivelindustrie, transportwereld, ICT-sector en elektrotechnische branche. Al deze ervaringen hebben mij gevormd en mede hierdoor heb ik mijn inlevingsvermogen en algemene kennis kunnen verdiepen en heb ik kunnen ontdekken in welke sector mijn hart qua werkgebied ligt en dat is de ZORG!

Alhoewel ik geen directe zorg aan de patiënt leverde tijdens mijn werk voor de zorginstellingen, heb ik talrijke inzichten gekregen door de vele gesprekken die ik mocht hebben met patiënten en de mensen die de zorg leverden. Hierdoor kreeg ik een gevoel dat zorg anders zou moeten kunnen, maar hoe? Deze vraag heb ik mezelf vaak gesteld. En nu ben ik ervan overtuigd dat dit met de mooie visie en de positieve sfeer van Upendo mogelijk is en ook echt gaat veranderen!

Vanuit mijn hart zal ik mijn bijdrage leveren om bij Upendo, samen met ons fijne team, de optimale zorg te kunnen geven voor mensen met MS en hun naasten.

Vanuit mijn hart zal ik mijn bijdrage leveren om bij Upendo de meest optimale zorg denkbaar te kunnen geven voor mensen met MS en hun naasten.