Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Joanna VenderbosMS-coach en voeding- en leefstijldeskundige

Mijn naam is Joanna Venderbos. Ik woon in Best, ben getrouwd en moeder van drie hele leuke jongens.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, over de jaren heen in verschillende praktijken. Naast de algemene fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in oncologie, oedeemtherapie en lymfedrainage.

Ik ben altijd iemand geweest die op zoek gaat naar de oorzaak van klachten. Vandaar ook, dat ik een opleiding tot coach heb gevolgd evenals de orthomoleculaire voedingstherapie. En op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot hormoontherapeut. Ik lijk nooit uitgeleerd te raken en vind de aanvulling, van coaching en voeding, ontzettend waardevol in de begeleiding van cliënten. Want met alleen bewegen kom je er niet. Zeker niet wanneer er sprake is van een heftige diagnose of chronische ziekte.  Mijn doel is dan ook om te kijken hoe ik iemand kan ondersteunen om weer heel te worden op alle vlakken. Dat is zo’n mooie puzzel om samen te leggen!

Upendo levert zorg zoals zorg hoort te zijn in mijn beleving. Dit is ook hoe ik altijd werk. Vanuit mijn hart en met oprechte interesse en betrokkenheid.

Ik heb zelf van dichtbij meegemaakt hoe zorg te kort kan schieten, maar ook hoe het juist een positieve bijdrage kan leveren aan je proces met MS. Bij Upendo hoop ik onderdeel te zijn, van die positieve bijdrage. Als coach en als deskundige op het gebied van voeding en leeftstijl. Niet alleen voor jouw proces, maar ook dat van je partner, je kinderen en van je werk- en leefomgeving.

Voel je welkom en hopelijk tot snel!

Mijn doel is dan ook om te kijken hoe ik iemand kan ondersteunen om weer heel te worden op alle vlakken