Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Upendo vestigt zich in Boxtel

Upendo

De omgeving is niet alleen een spiegel van wie wij zijn. De omgeving beïnvloedt ons ook op een onbewuste manier. Een omgeving met veel prikkels geeft vaak onrust. Terwijl een ruimte met natuurlijk licht, rustige kleuren en zicht op natuurlijk groen ontspanning bewerkstelligt.

Bij dè optimale behandeling en begeleiding van mensen met MS hoort een omgeving die positief werkt. Niet een kille klinische ziekenhuissetting met treurige wachtruimtes, veel rumoer en tijdschriften van drie jaar oud. Maar een ruimte die warmte uitstraalt, vriendelijkheid en rust.

Met deze stap wordt dè optimale zorg tastbaarder en zijn we weer een stap dichter bij zorg zoals zorg moet zijn, kan zijn, zal zijn.  

De zoektocht naar een geschikte locatie voor Upendo heeft dan ook even geduurd, maar is inmiddels afgerond. Aan de Bosscheweg 149 in Boxtel, in een prachtige groene omgeving en tegelijk zeer goed bereikbaar gaat Upendo in het voorjaar haar kliniek openen voor iedereen met MS of vragen rondom MS. Midden in de stedendriehoek Den Bosch – Eindhoven – Tilburg, vlak langs de A2.

De komende maanden gaat hard gewerkt worden om op deze locatie de kliniek de uitstraling te geven die passend is bij de filosofie van Upendo: een warme persoonlijke benadering en tegelijkertijd de professionaliteit van de beste inhoudelijke zorg en begeleiding denkbaar. Alle noodzakelijke zorg kan op deze locatie geboden worden, met uitzondering van overnachting. Voor de uitzonderlijke situatie dat een opname toch noodzakelijk is, wordt samenwerking aangegaan met één van de omliggende ziekenhuizen.

Met deze stap wordt dè optimale zorg tastbaarder en zijn we weer een stap dichter bij zorg zoals zorg moet zijn, kan zijn, zal zijn.