Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Team Upendo is gestart!

Upendo

Het team is gestart! Geen lock-down kon ze tegen houden, geen onzekerheid ze afremmen. Negen mensen die in alles voelen dat de zorg voor mensen met een chronische ziekte zoals MS anders moet, anders kan. Negen mensen die dat niet alleen voelen maar die ook de kracht en moed hebben om de stap te zetten naar het daadwerkelijk anders doen.

Deze negen mensen gaan de kern van Upendo vormen: twee neurologen, één verpleegkundige, één physician assistant, twee secretaresses en drie MS-coaches. De komende tijd gaan ze hard aan de slag om de deuren over enkele weken te openen van de kliniek aan de Bosscheweg in Boxtel.

Een gevoel van ochtendgloren met de belofte dat de menselijkheid terug komt in de zorg

Maar Upendo is reeds zoveel groter dan alleen deze negen mensen, dan alleen een kliniek in Brabant. Upendo is een gevoel, een filosofie, een geloof. Een gevoel van ochtendgloren met de belofte dat de menselijkheid weer terug komt in de zorg. En met het opkomen van de zon veranderen heel langzaam de contouren van het landschap. Gaat grauwheid plaats maken voor kleur, en de kilte voor een ontspannen warmte.

Upendo staat voor oprechte persoonlijke aandacht en zorg, zodat jij jouw weg kunt vinden, gecombineerd met de meest vooruitstrevende medische behandelingen. Dàt is waar Upendo voor staat, dàt is waar deze negen mensen voor staan, en daarom houdt geen lock-down ze tegen.