Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Trainingen en lezingen

Door inspiratie en vergroten van professionele kennis en vaardigheden

Groei in alle opzichten, voor jezelf en voor jouw organisatie

De filosofie van Upendo inspireert veel mensen. Het brengt de zorg terug naar haar fundament, namelijk handelen vanuit medemenselijkheid gecombineerd met professionaliteit. Dit eenvoudige principe leidt niet alleen tot het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen met MS en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Het zorgt ook voor arbeidsvreugde bij zorgverleners domweg omdat zij eindelijk datgene kunnen doen waarvan hun hart sneller gaat kloppen: daadwerkelijk van meerwaarde zijn voor een ander.

Upendo laat zien dat het kan. Door buiten bestaande kaders te denken en telkens weer terug te gaan naar de meest fundamentele vraag: wat is het doel van ons handelen? De filosofie van Upendo is niet alleen van toepassing op multiple sclerose. Het past bij alle chronisch neurologische aandoeningen en misschien wel bij de zorg in het algemeen.

Upendo verzorgt inspirerende trainingen en lezingen over diverse aspecten van optimale zorg, gericht op zorgprofessionals, patiënten en beleidsmakers. Een greep uit de reacties van mensen:

  • “Een genot om naar te luisteren”
  • “Elke keer weer onder de indruk van de manier van presenteren”
  • “De beste presentatie van de dag”
  • “Gewoon goed en inspirerend zoals altijd”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat je inspireren.