Èchte optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Behandeling en begeleiding

Een nieuwe lente, een nieuw begin

Optimale zorg echt bereikbaar, ook voor jou

Ook jij kunt de zorg krijgen die jou echt verder gaat helpen. Met medemenselijkheid en professionaliteit als uitgangspunt en waarbij alles gericht is op dat ene doel: dat jij zoveel mogelijk jouw leven kunt leiden dat je wilt leiden ondanks de aanwezigheid van MS.

Eind april is iedereen van harte welkom in onze eerste kliniek in Boxtel. Gelegen in het groen, in een omgeving die levenskracht en positiviteit uitstraalt. Met een team van negen professionals staan wij voor jou en jouw naasten klaar. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf aanmelden via het contactformulier en een verwijzing te vragen aan jouw huisarts of specialist.

De zorg voor MS moet geen gedoe zijn, het is al vervelend genoeg.

Upendo biedt alle behandel- en onderzoeksmogelijkheden die beschikbaar zijn, met uitzondering van de mogelijkheid om te overnachten. Mocht dat laatste toch nodig zijn dan is het goed om te weten dat wij nauw samen werken met enkele ziekenhuizen in de regio. Wij werken samen met diverse partners om optimaal zorg te kunnen leveren, liefst zo dicht mogelijk bij de mensen zelf. MRI onderzoeken vinden bijvoorbeeld plaats in het MRI Centrum met zeven locaties in het land, bloedonderzoek kan veelal in de eigen wijk gedaan worden en consulten op afstand is altijd mogelijk. De zorg voor MS moet geen gedoe zijn, het is al vervelend genoeg.

Natuurlijk is het wel zinvol om elkaar af en toe ècht te zien en te spreken zodat wij jou  leren kennen en jij ons ook. Want echt goede behandeling en begeleiding kan alleen vanuit elkaar daadwerkelijk kennen, elkaar in de ogen kunnen kijken en elkaar begrijpen. Dat is het vertrekpunt om jou te kunnen helpen op jouw weg in jouw leven met MS. Onder andere onze MS-coaches kunnen daarbij van grote waarde zijn. Want hoe vind je je weg in het leven met een chronische aandoening? Hoe leer je een rijk leven te hebben met MS? Door uit te gaan van jouw normen en waarden, jouw dromen, en open te staan voor medemenselijke professionele begeleiding kun je ongelooflijk ver komen.

Wij geloven in een open-mind, in duidelijkheid, eerlijkheid en oprechtheid.

Vanuit medische zijde is er bij Upendo niet alleen aandacht voor de reguliere medische invulling maar juist ook voor ondersteunende behandelingen en processen waarvan wij weten dat die een positief effect hebben op het functioneren en het ziektebeloop. Denk daarbij aan leefstijl, voeding, maar ook diverse therapieën die emotionele blokkades kunnen doorbreken.

Wij geloven in een open-mind, in duidelijkheid, eerlijkheid en oprechtheid. Zodat jij de grip krijgt die je nodig hebt, en jouw leven kunt leiden dat je graag wilt leiden ondanks MS.