Op weg naar de optimale zorg bij multiple sclerose
terug

Behandeling en begeleiding

Een nieuwe lente, een nieuw begin

Optimale zorg echt bereikbaar, ook voor jou

Het is de verwachting dat in het voorjaar de deuren van Upendo open gaan. Dan kan ook jij de zorg krijgen die jou echt verder gaat helpen. Met medemenselijkheid en professionaliteit als uitgangspunt en waarbij alles gericht is op dat ene doel: dat jij zoveel mogelijk jouw leven kunt leiden dat je wilt leiden ondanks de aanwezigheid van MS.

Upendo zal gelegen zijn in het hart van Brabant, optimaal bereikbaar en gelegen in het groen. In een omgeving die levenskracht en positiviteit uitstraalt. Wij streven ernaar dat alle behandel- en begeleidingsmogelijkheden voorhanden zullen zijn en volledig vergoed worden.

De komende maanden zijn wij achter de schermen druk bezig met het realiseren van de optimale zorg. Ben je benieuwd naar de stappen die gezet worden? Wil je de ontwikkelingen volgen tot dat de deur open gaat? Je kunt het volgen via deze website of via onze sociale media kanalen. Daarnaast kunnen wij je op de wachtlijst plaatsen, zodat je actief op de hoogte gehouden wordt over de ontwikkelingen en we jou hopelijk zo snel mogelijk kunnen verwelkomen. Geef dan jouw gegevens door via het contactformulier.

Tot snel bij Upendo, bij de zorg die jij verdient!